5 Mayıs 2010 Çarşamba

Final Serisi Başlıyor

Bir önceki yazıda da değindiğim gibi yarın kızların yanında olacağız. Voleybol kadar üzerine düşülmese de,bu sezon "moda" olmasa da,ligi namağlup tamamlamış ve maçlarını çok az destek ile oynayan bayan basket takımı yarın GS maçı ile final serisine başlıyor. Ezeli rakip faktöründen dolayı bu seride destek esirgenmeyebilir fakat kendim dahil onları ne kadar yalnız bıraktığımız aşikar. Bu durumu final serisi ile telafi etmek gerekiyor.

Rakip takımın kadrosu da futbol takımı gibi yıldızlarla dolu olsa da savunmayı sıkı tuttuğumuz zaman favori biziz. Yalnız unutmamak gereken önemli bir nokta var. GS ilk yarıdaki gibi mücadele etmeyen ve takım olamamış görüntüsünden uzaklaştı ve iyi maçlar çıkararak finale geldi. Dediğim gibi yine de favorinin Fenerbahçe olduğunu düşünüyorum ve kızların sağlam bir destek ile yarın maçı alacaklarına inanıyorum. Bir "Haydi rastgele" de bayan basketbolcularımıza bizden..

Not: Yazmadığım süre zarfında Botaş maçında sakatlanan ve çapraz bağları kopan Begüm'e de geçmiş olsun. En kısa zamanda formanı terletmeye başlarsın umarım..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder