17 Nisan 2010 Cumartesi

Şimdi Mutluluk ve Huzur Zamanı..

Çok zor geçen bir sezonun ardından kimsenin şans vermediği,taraftarının bile desteğini rica minnet verdiği bu takım sonunda şampiyon oldu. İnişli çıkışlı grafikleri,morallerinin jöle kıvamında olması ile topu topu 7 oyuncu ile sezonu bitirmesi belki en büyük eksileriydi ama inanmanın ne demek olduğunu sezon başında en büyük favori gösterilen Ziraat Bankası'nı maç vermeden yenerek gösterdiler.

Bu maç ile ilgili olarak belki söylenecek çok şey yok,çocuklar istedikleri zaman oyunu kolaylaştırdıkları gibi taraftara eziyet olarak ta kötü performanslar sunabiliyorlar. Bugün bu işi en kısa yoldan hallettiler. Takımın da en büyük artısı bugün alınan manşetlerdi. MVP olan Coskoviç için çok şey söylemeye gerek yok sanırım. Maçın sonlarında sakatlanmasına rağmen maçı tek başına aldı diyebiliriz.

Son söz de Erol Ünal Karabıyık'a : Gardner ve Coskoviç'e madalyalarını verirken attığın bakışların daim olsun,senin o koltukta oturman bile kupa kazanmak için artı motivasyon. Şimdi mutluluk ve huzur zamanı..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder